Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Get Empowered

We Empower People

Direct naar de strip

Wij willen mensen in hun kracht zetten met behulp van technologie. Dat is de missie van Wortell en de reden dat wij elke dag -samen met onze 500 collega’s- met een glimlach aan het werk gaan. Bij Wortell werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten.

Deze missie geldt zeker ook voor onze Wortellers. Om dit ‘empoweren’ verder vorm te geven hebben wij een comic book ontwikkeld waarin dit thema centraal staat. Onze comic held Binary Blaze zet zich in om de stad te redden, maar kan dit niet alleen…

Binary Blaze | Volume 1 & 2

Volume 1: Bladzijde 1 t/m 7
Volume 2: Bladzijde 8 t/m 14

Medewerkers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen en het is geweldig om te zien hoe men met elkaar samenwerkt en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn, staat mijn gezin centraal en kan ik kan blijven ontwikkelen en groeien als persoon, mijn rol en ook als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn.

Bekijk de vacatures