Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Secure.

Wortell Secure logo
Wij bieden jou een veilige werk-omgeving.
Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. De cijfers liegen er niet om. Veel organisaties geven flinke bedragen uit aan securityoplossingen. Maar hackers worden slimmer en aanvallen geavanceerder, onder andere door de transitie naar de cloud. Security vereist daarom een andere aanpak dan voorheen. Je moet verder kijken dan de traditionele oplossingen die je kent. Maar hoe begeef je je op onontgonnen terrein zónder in valkuilen te trappen?
Bedrijven hebben vaak niet door dat hackers in systemen actief zijn.

Threat Scan

Krijg kosteloos inzichten in de actuele threats binnen jouw omgeving.

Geen generalisten, maar specialisten

Security is een integraal onderdeel van IT-omgevingen: daar zijn wij van overtuigd. Daarom komt dit thema terug in alles wat wij doen. Werk je met Wortell, dan kun je rekenen op volledige ontzorging en 24/7 beveiliging. Deze zaken verzorgen wij met inzet van de uitstekende beveiligingsproducten van cloudspeler Microsoft én ons eigen platform.

Belangrijk om te weten: wij zijn geen generalisten, maar specialisten! Security verzorgen we vanuit een aparte, gespecialiseerde divisie binnen Wortell. Wij zien securitywerkzaamheden namelijk los van operationele taken. En daarom verdienen ze een eigen team dat zich alléén daarmee bezighoudt.

Security aan de achterkant? Ongestoord vooruit!

De werknemers binnen jouw organisatie moeten ongestoord kunnen werken. Over dreigingen van buitenaf moeten zij zich geen zorgen hoeven maken. Of ze nu werken op kantoor of vanuit huis. Onrealistisch? Niet als je het Wortell vraagt. Wij zetten technologie in om mensen in hun kracht te zetten.

Het goede nieuws: deze technologie integreert heel mooi met de moderne werkplek en de cloudomgeving. Dit betekent dat zij toekomstbestendig is en geen impact heeft op de werkwijze van de gebruiker!

Hoe gaan we te werk?

Integratie: dát is het sleutelwoord. Bij ons is security een integraal onderdeel van alle andere Microsoft-gebaseerde diensten die wij inzetten (we gebruiken de middelen die Microsoft ter beschikking stelt op het gebied van beveiliging). Zo werken we met één geheel en hebben we altijd de juiste informatie over ieder product. Maar het houdt niet op bij monitoring en detectie. Komt er een melding voort uit de securityproducten, dan geven we daar opvolging aan. Want wanneer het om beveiliging gaat, luidt ons motto: 'Voorkomen is beter dan genezen!'
 

Onderwerpen

Producten