Inschrijven Workshop Azure als platform

23 juli 2019

Schrijf je nu in.

Voor gratis deze workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De workshop vindt plaats bij Microsoft, Spaces.

17 september | 12.00 – 17.00

De voordelen van Microsoft Azure

Wist je dat Microsoft per jaar meer dan 1 miljard investeert in de security van Azure? En dat er 3500 mensen werken aan de veiligheid van Azure, nieuwe security maatregelen ontwikkelen en de omgeving continu in de gaten houden op aanvallen zodat ze direct maatregelen kunnen nemen?

Als de basis maar goed staat

Azure is dan ook een van de grootste Cloud platformen in de wereld. Op deze platformen draaien bijvoorbeeld 95% van de bedrijven in de Fortune 500. Tijdens deze Azure Workshop vertellen we alles over Azure en waarom het de basis is voor innovaties en groei.

We zien dat veel organisaties die de stap naar Azure maken, hun Azure omgeving uitbesteden. Wat gebeurt er dan precies onder de motorkap? is een veelgestelde vraag. Een terechte vraag ook. Dit en meer gaan we behandelen in deze workshop.

Sprekers


Lourens Siderius – Microsoft Cloud Expert


Arno Borst – Cloud Architect

Voor wie?

Deze workshop is voor IT managers, Informatiemanagers, CEO’s, CIO’s, Innovatiemanagers, Managers Bedrijfsvoering, Architecten. En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag.

Programma

De gratis workshop vind plaats op dinsdag 17 september van 12.00u – 16.00u op onze vestiging bij Spaces in het gebouw van Microsoft. We ontvangen je graag met een lunch en eindigen de workshop met een borrel.

Benieuwd naar Azure en naar de mogelijkheden om zelf te besparen op IT kosten? 

Schrijf je nu in.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom