Webinar: Remote Everything

Webinar Evenement 23 September 2020

Remote Everything

De manier waarop we met elkaar samenwerken en -leven is in enkele maanden drastisch veranderd. We móeten inspelen op de nieuwe wereld waarin we leven. De spelregels zijn anders en we hebben het ermee te doen. Remote Everything is het nieuwe motto.

Dé grote enabler: digitale technologie. De vraag is: hoe kun je daar het beste mee omgaan?
Datum: woensdag 23 september om 14:00 uur
Waar: livestream via Microsoft Teams

Het webinar

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de remote work trends na Covid-19 en proberen we je te inspireren over hoe het nieuwe hybride scenario er voor organisaties uit kan zien. We behandelen de volgende vragen;

  • Wat is de impact van Remote Everything voor organisaties en hoe neem ik als IT Manager en CIO het voortouw?
  • Wat zijn de remote work trends waar ik als organisatie iets mee moet?
  • Wat voor impact heeft het op mijn IT strategie?
  • Hoe ziet de hybride IT-omgeving er uit?
  • En hoe zorg ik dat ik mijn organisatie zo goed én zo veilig mogelijk faciliteer bij structureel thuiswerken?

Sprekers

Jaïr Hokstam, Lourens Siderius en Franck van Diest.

Aanmelden webinar

Deel je enthousiasme

Jaïr Hokstam

Als strategie consultant help ik organisaties beter, slimmer en gelukkiger te werken door innovatieve technologische oplossingen te gebruiken. Mijn team richt zich op het definiëren van de IT-strategie en het implementeren van de digitale transformatie die volgt.

Stuur Jaïr een e-mailBekijk alle blogs van Jaïr