Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

In de schijnwerpers door innovatieve oplossingen in de zorg

Blogs
2-7-2013

Gisterenavond heeft Wortell de Microsoft Health Partner Award 2013 gewonnen in de categorie 'Innovator of the Year'. Tijdens de jaarlijkse feestavond heeft Wortell de award in ontvangst mogen nemen vanwege onze drijfveer om zorginstellingen kennis te laten maken met Cloud en Windows 8 applicaties.

 

Microsoft zegt hierover: "Wortell heeft de handschoen in de zorg met kracht opgepakt. Met een enorme inzet op het gebied van Cloud en Windows 8 applicaties. Met het principe "show and tell" hebben ze vele zorginstellingen de kracht van Cloud en Windows 8 laten ervaren. Met de ontwikkelde 'Envisioning-fase' helpt Wortell haar klanten in een korte cyclus met het maken van beslissingen omtrent Office365 en Azure. In een prima samenwerking en met uitmuntende kennis heeft Wortell successen behaald. Ook in het samenwerkingsverband "het nieuwe zorgen" voor gehandicaptenzorg heeft Wortell een grote bijdrage geleverd in de beeldvorming voor deze instellingen. Daarnaast heeft Wortell als eerste system integrator een partnerovereenkomst voor Healthvault afgesloten. Wortell gebruikt persona's en scenario's om goede ondersteunende apps te creëren – dé weg om het werkproces van mensen te ondersteunen, los van producten of techniek."

 

Zorginstellingen zullen zichzelf opnieuw moeten uitvinden

José Strijbos, manager Health van Microsoft Nederland, schetst de sterk veranderende zorg. "Vooral in de Care is er zoveel verandering dat zorginstellingen zichzelf opnieuw moeten uitvinden, nieuwe diensten en business modellen moeten ontwikkelen. Uit die innovatie komt ook de wens tot innovatie op het gebied van IT – het biedt kansen onderscheidend te zijn naar klanten en werkprocessen beter te ondersteunen en leuker te maken. Cloud geeft instellingen de mogelijkheid de sprong naar innovatie te maken. In de hele zorgsector is de beweging van gebruik van 1 of meerdere persoonlijke devices goed te merken. Op een Windows Devices kunnen instellingen gebruiken wat ze gewend zijn, maar dan mobiel en veilig. Met Cloud, Windows 8, Windows Phone en Windows8 devices zijn partners dit jaar in de unieke gelegenheid directe toegevoegde waarde aan de gebruiker te leveren."