Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Cloudstrategie en Organisatie Readiness

Is jouw organisatie klaar voor de digitale transformatie? De wereld van bedrijfs-IT verandert voortdurend en de cloud is de sleutel tot het bereiken van flexibiliteit, schaalbaarheid en concurrentievoordeel. Maar hoe zorg je ervoor dat je organisatie de juiste cloudstrategie heeft en er klaar voor is? Microsoft & Wortell nodigen je uit voor een Wortell webinar: "Cloudstrategie en Organisatie Readiness."

Wat kun je verwachten:

  • Platform Strategie: Ontdek hoe je met het Azure cloudplatform je bedrijfsstrategie kunt aansturen en je concurrenten kunt overtreffen.

  • Sourcingstrategie: Leer hoe je strategische beslissingen neemt over welke diensten je intern houdt en welke je uitbesteedt, en welke expertise en partnerschap je nodig hebt.

  • Organisatie Readiness: Verdiep je in het opzetten van een Cloud Center of Excellence (CCoE) en investeer in de opleiding van je teams, zodat je organisatie de cloudstrategie omarmt.

  • Governance: Ontdek hoe je bedrijfsdoelen en -strategieën definieert, en krijg inzicht in enterprise-architectuurprincipes en referentieframeworks zoals Cloud Adoption Framework en Well Architected Framework.

  • Valkuilen bij Cloudtransitie: Vermijd kostbare valkuilen en leer over de uitdagingen van een cloudtransformatie, inclusief het beheren van kennis en expertise, het maken van strategische keuzes en het minimaliseren van dubbele kosten.

  • Waarom klanten voor Wortell kiezen: Ontdek waarom vooraanstaande organisaties Wortell als hun vertrouwde partner voor cloudtransformaties selecteren, inclusief inspirerende klantverhalen en inzichten in de klantreis.

Dit webinar biedt essentiële inzichten en praktische tips om je organisatie voor te bereiden op de toekomst. Of je nu aan het begin staat van je cloudstrategie of al onderweg bent, dit webinar zal je helpen de volgende stappen te zetten in je digitale transformatie.

Sprekers

Nick Kazen

Cloud Architect at Wortell
Connect

Vanessa Le

Cloud Solution Architect - Azure Apps & Infra @ Microsoft
Connect

Praktische informatie: 

Datum: 06 december
Tijd: 11:00 - 12:00
Waar: Online via Teams, link na inschrijving 
Voertaal: Nederlands