Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Uitnodiging: Wortell 25 jaar

Beste relatie, 

Dit jaar bestaat Wortell 25 jaar! Voor ons reden genoeg om dit bijzondere moment samen met jou te vieren. We nodigen je dan ook graag uit op woensdag 25 januari om 16.00u om samen met ons het glas te heffen op onze samenwerking. Meld je hier direct aan

Programma

Tijdens deze middag nemen we je mee in 25 jaar Wortell. Want wat is er in deze tijd veel veranderd! Waar het begon met flyeren langs de deuren voor PC-trainingen, is Wortell in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Deze middag geven we dan ook een uniek inkijkje in deze reis. Alvast een voorproefje? Bekijk de video

Naast het unieke inkijkje in 25 jaar Wortell, sluiten we de dag uiteraard af met een goed glas wijn en fine dining bij Restaurant Roemer. 

Praktische informatie 

Wanneer: woensdag 25 januari 
Hoe laat: 16.00u tot 19.00u
Waar: Pathé Utrecht Leidsche Rijn & restaurant Roemer 

Om jou een fantastische middag te bezorgen horen we graag of je dit moment samen met ons wilt vieren. 

Vul onderstaand formulier in zodat we aan jouw wensen kunnen voldoen en houden we je op de hoogte van het programma & praktische informatie. 

We kijken er naar uit! 

RSVP Wortell 25-jaar!

Ben jij erbij om samen met ons het 25-jaar bestaan van Wortell te vieren? Laat het ons weten door middel van de RSVP en geef direct je wensen door.