Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart Learning trajecten

Je wilt graag een volgende stap maken. Groeien naar een nieuwe rol in je organisatie. Nieuwe technologie toepassen. Je weet waar je heen wilt, maar je weet ook dat dit geen kwestie is van even een training volgen. Hoe kom je waar je moet zijn?

Waarom Smart Learning trajecten?

Bij Wortell Smart Learning geloven we in onze Smart Learning trajecten. Trajecten met een duidelijk doel, bestaand uit díe opleidingen die jou verder helpen. En niet alle trainingen in één keer, maar verspreid over meerdere weken: blended learning dus. Waarin je niet alleen in het "klaslokaal" oefent, maar tussendoor het geleerde in de praktijk brengt. Tegen nieuwe uitdagingen aanloopt. En deze weer mee terugneemt naar de training toe. En dat blijkt heel effectief te zijn.

 
En nu concreet..

Hoe ziet een Smart Learning traject eruit?

Kijk bijvoorbeeld eens naar ons Smart Learning traject Power BI: zelf rapporteren en data analyseren. In een instructiesessie van een halve dag krijg je live van één van onze trainers een stevige introductie in Power BI. Die instructiesessie is kleinschalig - nooit meer dan 10 deelnemers, van diverse organisaties.

Gedurende de instructiesessie krijg je niet alleen uitleg, maar werk je ook zelfstandig of in groepjes aan opdrachten binnen Power BI. Na afloop krijg je van ons opdrachten mee. Zaken om zelfstandig mee verder te oefenen, maar ook ideeën over hoe je het in jouw organisatie zou kunnen toepassen. Plus uitwerkingen, zodat je niet vastloopt. Daarnaast krijg je de opname van de instructiesessie, zodat je rustig kunt terugkijken wat er gezegd is. De extra opdrachten kosten je ongeveer één dagdeel (3 à 4 uur), maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: we hebben voor de enthousiastelingen ook altijd flink wat verdiepende video's, artikelen en documentatie toegevoegd.

Terwijl je gedurende de week werkt aan de opdrachten, kom je erachter waar voor jou nog nieuwe vragen leven. En wanneer je zaken toepast in je organisatie, worden zaken echt concreet. Je krijgt nieuwe vragen en zaken waar je graag over doorpraat. Dat neem je weer  mee naar de volgende instructiesessie. En het feit dat je zelf vragen meeneemt, maakt de training voor jou nóg effectiever.

Welke Smart Learning trajecten zijn er?

Bijna elke training die we aanbieden, kunnen we ook in blended learning aanbieden. Met name in-company kan dit erg veel toevoegen aan effectiviteit. Daarnaast hebben we een paar trajecten specifiek ontwikkeld als Smart Learning traject. Hier zit zoveel mogelijkheid tot verdieping, verbreding en meerwaarde in die alleen tot zijn recht komt als je tussen de instructiesessies zelf met de nieuwe stof aan de slag gaat, dat we ze niet meer als reguliere training aanbieden. Deze plannen we ook als blended learning in ons open rooster in:

Azure Data Engineering

In het Smart Learning traject "Azure Data Engineering" helpen we jou als data-specialist om de sprong te maken naar Azure. Elke week pakken we een belangrijk onderwerp op het gebied van Cloud Data Engineering en gaan we daar hands-on mee aan de slag. Na afloop weet je hoe de cloud in elkaar zit, hoe je een Analytics-omgeving in Azure opzet, en heb je een Proof of Concept opgebouwd.
Bekijk Azure Data Engineering

Data-analyse: Power BI + DAX

Doe de juiste vaardigheden op om het maximale uit Power BI te halen, zonder dat je volle weken bent aan training. Werk gedurende 10 weken door allerlei aspecten van data-analyse met Power BI heen. Leer alles wat nodig is om geavanceerde data-analyses te doen met Power BI: vanaf de basis van het ontsluiten en profilen van data tot aan de geavanceerde werking van DAX: alles komt aan bod!
Bekijk Power BI + DAX

Gerelateerde pagina's