Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Exclusieve uitnodiging MTR Wortell Meet Rally

We nodigen je graag uit voor ons exclusieve event 'Wortell Meet Rally: Drive your success!'. Op dinsdag 10 oktober hebben we een uniek programma voor jou samengesteld om je te inspireren, in gesprek te gaan en om er natuurlijk samen een fantastische dag van te maken. 

Programma overzicht:

Wortell Teams Rooms as a Service
We trappen af met een diepgaand gesprek over Wortell Teams Rooms as a Service. Ontdek hoe deze service jouw vergaderervaring naar een hoger niveau tilt.

Round Tables met Inspirerende Discussies
Sluit aan bij onze ronde tafel sessies waar je met vertegenwoordigers van diverse organisaties dieper in gaat op prikkelende stellingen. Ervaar zelf hoe een moderne vergaderruimte eruitziet.

Inspirerende Sessie met Michel Bouman
Maak kennis met Michel Bouman, de Meeting Room guru en Solution Specialist Teams Rooms bij Microsoft. Hij zal je inspireren met inzichten in de toekomst van vergaderingen.

Spannende Rally Experience
Bovendien hebben we een gave rally voor je samengesteld, waarmee we ervoor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten!

Bekendmaking Winactie: 'Win een complete vergaderruimte make-over'
Tijdens dit exclusieve evenement maken we de gelukkige winnaar bekend van onze sensationele winactie. Een complete vergaderruimte make-over!

Heerlijk Verzorgd Diner
Na een dag vol inspiratie en activiteiten, sluiten we af met een heerlijk verzorgd diner. Geniet van gezellige gesprekken in een ontspannen setting.

Belangrijke Informatie:

  • Datum: Dinsdag 10 oktober
  • Tijd: 09.00u - 18.30u 
  • Locatie: We starten bij Wortell in Lijnden (Schipholweg 641, 1175 KP Lijnden) 
  • We zorgen voor lunch en een heerlijk diner

Mis dit exclusieve evenement niet! Zorg dat je erbij bent en maak samen met ons van deze dag een onvergetelijke ervaring.

Let op: vanwege beperkte beschikbaarheid is aanmelding verplicht. Meld u zich vandaag nog aan om uw plek te reserveren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Wortell Meet Rally en samen te werken aan jouw succes!

Voor wie is dit evenement interessant?

Dit evenement is speciaal ontworpen voor een diverse groep professionals die een sleutelrol spelen in het vormgeven van de toekomst van online vergaderen binnen jouw organisatie. Als jij een IT/HR-professional, ICT-er, Facilitair verantwoordelijke, of een onderdeel van het bestuur binnen jouw organisatie bent, dan is dit evenement op maat gemaakt om aan jouw behoeften en uitdagingen te voldoen.

Winactie Wortell Teams Rooms as a Service

Ervaar jij beperkte technologische mogelijkheden, onhandige vergaderopstellingen en slechte geluids- en videokwaliteit? Het is tijd voor een upgrade! Nomineer jouw bedrijf vandaag nog. 

Meld je direct aan