Digitale technologie binnen de zakelijke dienstverlening

Event Evenement 26 March 2020

Digitale technologie binnen de zakelijke dienstverlening

IT binnen de zakelijke dienstverlening werd veelal gezien als een noodzakelijk kwaad, een afdeling waar men vooral de kosten zo laag mogelijk moest houden. Inmiddels is IT steeds meer onderdeel van het product of de dienst, wat de rol van IT ingrijpend verandert. Wij geloven dat IT de spil is van de dienstverlening en de drijvende kracht achter vernieuwing. Onderzoeksbureau Gartner becijfert dat 49% van de ondervraagde CIO’s zien dat hun verdienmodellen veranderen vanwege digitale innovatie. Slechts 4% van de organisaties heeft op dit moment geen digitale strategie.

Opvallend, terwijl er eindeloze mogelijkheden zijn. Op het gebied van de werkplek, security, adoptie en kunstmatige intelligentie. Hoog tijd om onze kennis op dit vlak te delen. Daarom organiseren we een kosteloos event speciaal voor onze relaties in de zakelijke dienstverlening. Lees hieronder meer over het event of schrijf je direct in.

Waar en wanneer?

Datum: 26 maart 2020

Tijd: 09.00u – 13.00u

Locatie: Microsoft, Spaces

Programma

09.00u – 09.15u: Inloop met koffie en thee

09.15u – 09.45u: Opening – Microsoft

09.45u – 11:00u: De Moderne Werkplek: zo zou jouw stappenplan eruit moeten zien én zo houd jij jouw omgeving 24 x 7 beveiligd.

11.00u – 11.15u: Korte pauze

11.15u – 11.45u: Creëer business value met standaard technologie

12:00- 12:15: Aegon: Compliant werken

Lunch en netwerken

Sprekers

Tijdens dit evenement vertellen Security specialist Nick Sonnevelt, Moderne Werkplek specialist Sven van Rijen, Strategisch Consultant Robert van Son én Albert Brouwer, Lead Global IT bij Aegon je alles wat je moet weten over de jouw digitale strategie.

Schrijf je in voor het evenement

Schrijf je in voor dit evenement over de Digitale technologie binnen de Zakelijke Dienstverlening.

Deel je enthousiasme

Guido Ploum

Als sectormanager voor de zakelijke dienstverlening help ik organisaties bij hun digitale transformatie. Ik heb een duidelijke focus op de levering van waarde aan klanten op een pragmatische en collaboratieve manier.

Stuur een e-mailBekijk alle blogs van