Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Haal met Microsoft FastTrack en JIM het maximale uit Microsoft 365

Maak je met jouw organisatie de stap naar Microsoft 365? Dan kunnen Microsoft FastTrack en JIM je helpen om het maximale uit Microsoft 365 te halen. In deze blog leggen we exact uit hoe. Fasttrack is een service van Microsoft waarin je geholpen wordt met de stap naar Microsoft 365. Dit omvat technische ondersteuning, consultancy en digitaal materiaal. Én het beste? Dit is helemaal gratis. FastTrack zit namelijk in je Microsoft 365 licentieprijs verwerkt! Met JIM zorgen we er daarnaast voor dat medewerkers met een persoonlijk leertraject de juiste ondersteuning en support krijgen zodra ze met Microsoft 365 werken. Wist je dat Wortell al sinds 2016 Microsoft FastTrack partner is? Lees hier meer over FastTrack.

Wat doen we in een FastTrack traject?

FastTrack is vooral goed in te zetten als je organisatie net is gestart met Microsoft 365. In het traject doorlopen we drie fases:
  • Envisioning: voordat Microsoft 365 'aangezet' wordt: samen maken we een succesplan voor de uitrol
  • Onboarding: we migreren de data naar Microsoft 365 en laten testgebruikers kennismaken met het platform
  • Driving value: in deze fase draait het om gebruik. We activeren gebruikers om aan de slag te gaan op het nieuwe Microsoft 365 platform, hierbij zetten we bijvoorbeeld e-mails, posters en online gidsen in
In de kern bestaat FastTrack uit het veilig opzetten van Microsoft 365, het uitvoeren van de migratie en het kennis laten maken van je medewerkers met Microsoft 365.

Je medewerkers hebben de smaak te pakken, en nu?

Op het moment dat medewerkers werken met Microsoft 365, zul je merken dat er nieuwe vragen ontstaan. Niet alleen van medewerkers maar ook van IT en HR. Denk hierbij aan:
  • Hoe kunnen we als organisatie digitaal voorop gaan lopen?
  • Hoe kunnen we nieuwe manieren van digitaal (samen)werken communiceren en omarmen?
  • Hoe krijgen we inzicht in de digitale vaardigheid van onze medewerkers?
  • Waar lopen onze medewerkers tegenaan en wat willen ze leren?
  • Hoe zorgen we dat supporttijd en -kosten dalen?
  • Hoe zorgen we ervoor dat al onze medewerkers bijblijven met de updates van Microsoft 365?

Van kennismaken met Microsoft 365 naar adoptie en support inrichten

FastTrack is op technisch gebied en met name in de opstartfase zeer waardevol. Maar zoals je ziet aan bovenstaande vragen, is het niet ontwikkeld voor de specifieke en langdurige vragen van jouw organisatie. Daarom werken we, additioneel op het FastTrack programma, met JIM.

Wie is JIM?

JIM is hét Microsoft 365 maatje voor iedere medewerker. Hij houdt medewerkers fit en staat 24/7 klaar met antwoorden en e-learnings die allemaal te maken hebben met Microsoft 365. Hij brengt voor iedere medewerker hun ideale digitale leertraject in kaart en stuurt leuke berichtjes bij nieuwe Microsoft updates.

Hoe kan je JIM inzetten?

JIM weet alles van Microsoft 365 en helpt ook met de specifieke wensen van jouw organisatie. Elke organisatie is anders, JIM sluit zich graag aan bij jouw organisatie en leert binnen no-time precies hoe jouw organisatie werkt. Je kunt gemakkelijk e-learnings (laten) maken en toevoegen die passen bij jouw organisatie. De antwoorden die hij geeft als chatbot kun je ook uitbreiden met organisatie specifieke vragen. Als je JIM de eerste 3 maanden een beetje begeleidt, is hij voordat je het weet niet meer weg te denken.

Haal het meeste uit Microsoft 365: start met FastTrack

Omdat wij geloven dat FastTrack en JIM bij elkaar horen doen we graag een succes workshop met jou om te laten zien hoe FastTrack en JIM jou helpen het meest uit het Microsoft 365 platform te halen. Stuur gerust een mailtje naar mij en ik help je graag verder!

Meer over FastTrack

Blogpost / 16-8-2022

Wortell verwerft toppositie als FastTrack Ready Partner! Wat betekent dit voor jou?

Onze nauwe samenwerking met Microsoft heeft geleid tot een nieuwe toppositie als partner FastTrack van West Europa. Dit betekent dat wij de best prest...
Blogpost / 16-8-2022

Microsoft stopt ondersteuning voor Skype for Business Server: wat nu?

In een wereld waarin on-premise steeds meer wordt verdrongen door de cloud, moest het er eens van komen — Microsoft heeft aangekondigd te gaan s...
Blogpost / 19-5-2019

We hebben Office 365. En nu? FastTrack programma Wortell

Wil jij weten hoe ons FastTrack team ervoor zorgt dat klanten echt enthousiast worden over Office 365 en werken in de Cloud?