Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Social Intranet met Debble Workplace

Blogs
14-5-2019
De social intranet oplossing Debble Workplace helpt bedrijven met het effectief samenwerken binnen Office 365. Deze standaard intranetoplossing binnen Office 365 kunnen medewerkers samenwerken, communiceren, informatie en kennis delen.

Social intranet: Debble Workplace

Het intranet is volledig persoonlijk en gebouwd rondom de ingelogde gebruiker. Hierdoor kan het platform voldoen aan de informatie en samenwerkingsbehoeften van je bedrijf. Yammer is volledig geïntegreerd in het platform, zodat gebruikers het eindelijk gaan gebruiken. Door de integratie voelt Yammer niet meer als een losstaand platform. En dat is bewezen succesvol.

Persoonlijk intranet

Persoonlijk betekent ook dat gebruikers zich comfortabel en vrij voelen in wat ze doen. Dat is waarom Debble de beste wizard ooit biedt. Via de wizard kunnen gebruikers zelf nieuwe samenwerkingssites aanmaken volgens de richtlijnen van jouw organisatie. Dat is is echt selfservice!

Samenwerken binnen het intranet

In Debble Workplace zijn samenwerkingssites makkelijk uit te rollen en nog makkelijker in gebruik. De sites stellen medewerkers in staat om samen te werken, documenten en ideeën te delen en te communiceren via de portal. Dit voorkomt schaduw IT en platformen zoals Dropbox. Dit kan gestructureerd zodat medewerkers kunnen samenwerken op afdelingsniveau en ongestructureerd. Dit betekent dat iedereen kan samenwerken met collega’s van het hele bedrijf, op het eigen bedrijfsplatform.

Social intranet factsheet

Lees in deze factsheet meer over:
  • De mogelijkheden van Debble Workplace
  • De technologie achter Debble waaronder Office 365
  • De dienstverlening en updates van Debble
  • Een overzicht met alle functionaliteiten
  • Het volledige Debble platform