Innovatieplatform met Debble Ideation

Innovatie is een onmisbaar onderdeel voor de continuïteit van je bedrijf. Met het digitale ideeën- en innovatieplatform Debble Ideation hebben medewerkers een tool om hun ideeën verder te ontwikkelen en te delen met collega’s.

Innovatie met Debble Ideation

Innovatie neemt echt een vlucht wanneer medewerkers een digitaal platform hebben waarop zij ideeën kunnen genereren, challenges kunnen aanmaken, samen kunnen werken en ideeën echt tot leven brengen!

Innovatie begint bij een goed idee

Innoveer door medewerkers uit te dagen de beste ideeën op te halen uit de organisatie. Met de mogelijkheden binnen Debble hebben medewerkers de tools tot hun beschikking om op ideeën te stemmen, deze te volgen, deze verder uit te werken en rondom een idee samen te werken.

Daarnaast kunnen medewerkers hun collega’s ook uitdagen om met een goede oplossing voor een probleem te komen. Met deze challenges module genereer je zo proactief nieuwe ideeën.

Innovatieplatform factsheet

Lees in deze factsheet meer over:

  • Ideeën en challenges aanmaken
  • Ideeën ontwikkelen en uitwerken samen met collega’s
  • Documenten en afbeeldingen delen
  • Communiceren met collega’s
  • Ideeën en challenges verbinden in categorieën
  • Ideeën organiseren met een status en aanpassen naar het interne innovatie programma

Download factsheet

Download de factsheet: Innovatieplatform met Debble Ideation

Deel je enthousiasme

Franck van Diest

Franck is als Product Manager verantwoordelijk voor de productontwikkeling en strategie van het thema Modern Workplace. Hij heeft een sterke visie als het gaat over de toekomst van samenwerken. Zijn doel is om mensen en organisaties te helpen met goede software die écht waarde bieden voor gebruikers.

Stuur Franck een e-mailBekijk alle blogs van Franck