Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Een uniek inkijkje in 25 jaar Wortell

Wortell bestaat alweer 25 jaar. Hoog tijd om je mee te nemen in de hoogtepuntepunten van Wortell, want wat is er in deze tijd veel veranderd! Waar het begon met flyeren langs de deuren voor PC-trainingen, is Wortell in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Krijg een uniek inkijkje in onze reis naar het bedrijf waar we vandaag de dag staan. 

Wortell zou Wortell niet zijn als we niet groots uit zouden pakken rondom dit jubileum. De kerk van Wortell werd omgebouwd tot kerk 'lokaal' waarin we in het geheim een select gezelschap uitnodigden om leuke en bijzondere verhalen op te halen van de afgelopen 25 jaar. Tijdens deze productie was presentatrice Talitha Muusse aanwezig om onze gasten het hemd van het lijf te vragen. Bekijk de uitzending hieronder. 

De Wortell Reünie

De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht 

Vlak na de oprichting van Wortell leerde Danny Luc kennen. Kort daarna ging Luc aan de slag in de verkoop. “Ik was de zevende in het salesteam,” vertelt hij. Vol enthousiasme wijdde hij zich aan de taak. Maar zes maanden later volgde een eerlijke evaluatie. “Ik besprak met Danny dat er nauwelijks iets was verkocht. Danny gaf aan dat het zo niet werkte en dat we naar een afronding toe moesten. Waarop ik zei: ‘Ik doe dit nu al een half jaar, op jouw manier die mij is opgelegd. Ik denk dat mijn aanpak beter is.’”

“Luc was erg overtuigend,” zegt Danny. Daarom gaf hij hem één tweede kans. En Luc bewees zich: hij zette met succes de detacheringskant van de organisatie op. Dat trok Danny over de streep.

“Ik vroeg of Luc samen met mij Wortell wilde gaan managen. De rest is geschiedenis.”

Fragmenten uit 25 jaar Wortell

Wortell Reünie 'the making of'

Kijk je mee achter de schermen tijdens de opnames van de Wortell Reünie? Volg onze kanalen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast staan er ook een aantal fragmenten voor je klaar. Alvast een voorproefje? Bekijk de video hier

CFO of CFNO?