Zakelijke- en financiële dienstverlening

In een wereld waarin nieuwe verdienmodellen als paddenstoelen uit de grond schieten is het essentieel om niet achter te blijven. Dat vraagt dus om innovatieve IT-oplossingen. Gelukkig hebben wij die oplossingen in huis. 

Samenwerken in de zakelijke- en financiële dienstverlening

Makkelijk, snel en veilig toegang tot documenten. Iedereen heeft weer ander type informatie nodig: Wanneer moeten ze waar zijn? Wat moeten ze doen. Hoe kunnen ze hun werk zo efficiënt mogelijk inplannen? En dan echt gaan samenwerken. Dus niet meer wachten tot een collega klaar is met het bewerken van een Word-, Excel of OneNote-bestand en die dan eindeloos rondsturen. Maar écht tegelijk samenwerken. Maakt niet uit vanaf welke locatie en met welk apparaat.

Directe samenwerking tussen kleine groepen

Vanuit de business was er al langere tijd sterke behoefte aan een directere samenwerking tussen kleine groepen. Microsoft Teams is daar de ideale tooling voor. Onder andere vanwege de beschikbare persistant chatfunctie en de videoconferentiefunctie, maar ook zit er een functie in voor de opslag van documenten. Bovendien kun je andere Office-applicaties integreren. En dat alles binnen één omgeving: in Microsoft Teams.

1 min Case

Niet over de schutting, wel een persoonlijke adoptie-aanpak

Alfa Accountants en Adviseurs
4 min Case

BinckBank blij met Microsoft Teams

BinckBank

2021: trends die jouw werk veranderen

Hoe de digitale werkplek, de cloud en artificial intelligence jou verder brengen. Dit trendrapport neemt je mee op een reis langs maatschappelijke ontwikkelingen en technologische oplossingen die over 2 jaar gemeengoed zijn.

Whitepaper

2021: trends die jouw werk veranderen

Piet Vink

Workshop: MICROSOFT AZURE ALS PLATFORM | 17 sept 2019

4 min Case

Cloudmigratie helpt Zilveren Kruis kosten met 50% te verminderen

Zilveren Kruis
3 min Case

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

VIVAT