Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Traineeship Cyber Security

Op 3 oktober dit najaar start de Cyber Security Traineeship van twee jaar binnen Wortell. Gedurende deze periode ga je nauw samenwerken met collega’s, volg je trainingen en blijf je jezelf continu ontwikkelen. Heb jij net een HBO/WO-diploma op zak in de richting van IT en klinkt dit als een traineeship voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Word jij de volgende Ninjacat?

Binnen de Cyber Security Traineeship word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandig Security Professional. Gedurende deze twee jaar ontvang je een passend salaris, dedicated begeleiding en natuurlijk vrijheid om te leren. Het eerste jaar ga je samenwerken met een senior collega en werk je mee in alle Secure Special Teams. Zo ga je elke maand binnen een ander special team werken binnen de MDR-dienstverlening. Denk hierbij aan Threat and Vulnerability, Management, Hunting, Onboarding, Alerting en UseCases. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Hierbij word je gekoppeld aan een collega die je wegwijs maakt, maar werk je wel al volwaardig mee.

Dit is nog niet alles! Naast de MDR-specialteams, ga je ook een maand lang bij het Red-Team werken. Als Pentester/Ethical Hacker ga je proactief op zoek naar zwakheden van de IT-omgevingen binnen ons beheer. Hierbij test je diverse scenario’s uit en breng je vervolgens advies uit voor verbetermogelijkheden.

De laatste maanden van het eerste jaar werk je aan Deepdives en sluit je het jaar af met een persoonlijke Trainee Ambition plan. Security is namelijk een breed vakgebied. Wil jij aan de slag gaan als Ethical Hacker of spoor jij liever threats op? Wil jij meedenken over het verbeteren van onze dienstverlening of is consultancy meer jouw ding? Kortom genoeg keuze. Binnen deze traineeship krijg je tools toegereikt om je binnen twee jaar tot Cyber Security Professional te ontwikkelen!

Focus op jouw ambities

Je volgt technische, methodische en persoonlijke trainingen op een vaste dag in de week. De trainingen en workshops tijdens het traineeship krijg je op de speciale ‘Trainee Empower Days’. Elke week ben je één dag vrijgesteld van werk om trainingen te volgen, maar ook om je voor te bereiden op je examens en deze natuurlijk af te leggen. Tijdens deze trainingen leer je niet alleen technische, maar ook persoonlijke vaardigheden en methodieken. Zo blijf je jezelf continu ontwikkelen op diverse gebieden!

In het Traineeship Cyber Security is er volop aandacht voor jou en staan wij klaar om je te begeleiden. Zodat jij uiteindelijk je doelen kan behalen en opgeleid wordt tot zelfstandig Security Professional. Tijdens het eerste jaar volg je een gezamenlijk programma en trainingen. Je sluit het jaar af met een persoonlijk plan jouw ‘Trainee Ambition Plan’. In dit plan staan jouw persoonlijke ambities en schrijf je jouw focus op voor het volgende jaar. Ook maak je een keuze waarin jij je verder wilt ontwikkelen. In het tweede jaar van de Traineeship ga je met dit plan aan het werk. Dit plan is dus ook persoonlijk en echt alleen voor jou bedoeld en stel je op na het eerste jaar.  

Verdieping

In het tweede en tevens ook het laatste jaar van het Traineeship ga je een verdiepingsslag maken. Je hebt immers verschillende werkzaamheden binnen het Securitydomein gezien en uitgevoerd. Ook heb je een keuze gemaakt waarin je je verder wilt ontwikkelen. In dit gedeelte ga jij je specialiseren en meer werkervaring op doen binnen de door jou gekozen specialisatie. Deze groei die je in het tweede jaar maakt, zorgt uiteindelijk voor een specifieke doorstroom functie na jou traineeship. Zoals te zien is in het voorbeeld hieronder, kan het dus zijn dat jij na deze Traineeship aan het werk gaat als Ethical Hacker, Security Analyst, Security Developer of Junior Security Consultant.

Heb jij vragen over de Traineeship Cyber Security of wil je meer informatie? Onze recruiter collega Kahina Fung helpt je hier graag mee en beantwoordt al je vragen. Of stuur mij een berichtje, Anouk van Brecht Learning & Development manager bij Wortell. Ik kom graag met je in contact en vertel je met alle plezier meer over het Traineeship Cyber Security van Wortell.

Meer over Werken bij Wortell

Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment
Blogpost / 1-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Blogpost / 23-8-2022

Eindhoven de gekste

Vanaf 1 september openen wij een nieuw kantoor in Eindhoven.
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...
Blogpost / 14-6-2021

Echt op je plek zijn bij Wortell

De eerste maand als Worteller.
Blogpost / 5-5-2022

Uitstekend werkgeverschap; Wortell is een World-class Workplace

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 25-2-2021

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 11-12-2020

De eerste week bij Wortell

Dion legt uit hoe zij werd meegenomen in de wereld van Wortell!
Vacature

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Vacature

Corporate IT Recruiter

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om meerdere facetten van recruitment tot zich te nemen.
Vacature

IT Support Engineer

Ben jij de ambitieuze IT Support Engineer die wij zoeken?
Vacature

HRM Stage Learning and Development

Als stagiair Learning & Development speel je een belangrijke rol bij de ontwikkeling en groei van onze collega’s.
Vacature

HBO Finance & Control meewerkstage

Wil jij waardevolle werkervaring op doen als Finance Professional? Stap dan aan boord bij Wortell.
Vacature

Meewerkstage Recruitment Marketing

Als Recruitment Marketing stagiair ga je aan de slag met een marktanalyse van onze arbeidsmarkt.
Vacature

Compliance Manager

Als Compliance Manager ben je verantwoordelijk voor de controle en naleving van de verschillende standaarden binnen Wortell.
Vacature

Identity & Access Management (IAM) Specialist

Jij bent de specialist op het gebied van Identity & Access Management bij onze klanten.
Vacature

Technisch 360 Consultant

Als Technisch 360 Consultant ben jij verantwoordelijk voor het 360˚product bij onze klanten en partners.
Vacature

Service Manager

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van de diensten catalogus van de Services organisatie van Wortell.
Wortell-Microsoft-365-webinar
Vacature

Office 365 Developer

Je ontwerpt en bouwt de oplossingen voor onze klanten.