Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart Learning trainingen

Beschikbare trainingen

41 trainingen

Azure Data Factory (ADF): Data Flows

Azure Data Factory heeft naast een workflow-engine ook een krachtige ETL-component Data Flows. Hierin kun je allerhande inhoudelijke data-transformaties visueel vormgeven, uitvoeren en beheren. Van harte welkom bij de training Azure Data Factory Data Flows!
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Azure Data Factory (ADF): Inrichting en Beheer

Wanneer je aan de slag wilt met Azure Data Factory in jouw organisatie, is het belangrijk dat de beheer en inrichting goed op orde is. In deze ééndaagse training "Azure Data Factory Inrichting en Beheer" richten we ons op de inrichting en het beheer van Azure Data Factory.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Synapse Pipelines: Orchestratie en Development

In deze training richten we ons op het stuk orchestratie en data movement binnen Azure Synapse Pipelines. Je leert werken met Synapse Pipelines en hoe je de databewegingen binnen je platform kunt orchestreren.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Synapse Pipelines: Data Flows

Synapse Pipelines heeft naast een workflow-engine ook een krachtige ETL-component Data Flows. Hierin kun je allerhande inhoudelijke data-transformaties visueel vormgeven, uitvoeren en beheren. Van harte welkom bij de training Synapse Pipelines Data Flows!
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Power BI Data Modelleren

Leer het beste datamodel voor Power BI Dimensioneel Modelleren. Met veel opdrachten en oefeningen krijg je modelleren goed onder de knie. Raak bedreven in het maken van sterschema's. Dit helpt je in je data-analyse en rapportage.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

DAX voor Power BI level 2

In de training "DAX voor Power BI level 2 - slimme oplossingen" leer je belangrijke patronen herkennen die je met DAX eenvoudig, krachtig en dynamisch kunt oplossen. DAX is een taal die in de basis heel simpel is met wat Excel-voorkennis heb je in no time je eerste berekende kolom. Maar op het moment dat je moeilijkere analyses wilt doen, loop je al snel tegen vragen aan Hoe kan ik eenvoudig een percentage van het geheel berekenen? Hoe maak ik gebruik van inactieve relaties tussen tabellen? In één dag gaan we aan de slag met vragen en casussen die vaak naar voren komen wanneer je met DAX aan de slag gaat.
€ 749,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht, Online

DAX voor Power BI level 3

Leer hoe je complexere DAX measures zelf schrijft, test en onderhoudt. In twee dagen bespreken we ontwerpkeuzes, leren werken met andere tooling rond DAX en beveiligen onze data met row-level security
€ 1.199,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

DAX voor Power BI level 1

In de training "DAX voor Power BI level 1 - Fundamentals" leer je in één dag een stevige basis in de taal DAX binnen Power BI. We bespreken alles wat je nodig hebt om je eerste stappen binnen DAX te zetten, en laten je kennismaken met allerlei handige functies. Ook leer je waar je meer informatie kunt vinden, en welke handige tools je kunt gebruiken om je DAX leesbaar te houden.
€ 749,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht, Online

Power BI Governance

Bewaak als organisatie beveiliging, governance, privacy, datakwaliteit en metadata. Zorg dat je rapportages en analyses van hoge kwaliteit blijven.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

T-SQL voor Data-analisten (basis + advanced)

In de training "T-SQL voor data-analisten (basis advanced)" behandelen we T-SQL, de query- en ontwerptaal voor Microsoft SQL Server en Azure SQL Database. We leggen de focus op het maken van analyses in SQL, en het klaarzetten, koppelen en verrijken van datasets voor gebruik binnen andere analyse-tools. Vanuit de brede ervaring met data-analyse deelt de trainer voorbeelden, en heeft talloze "puzzels" klaarstaan die helpen om SQL echt beter te begrijpen. We sluiten af met de bijzonder krachtige concepten van windowing, ranking, subqueries en CTE's. Als data-analist kun je hiermee allerhande analyses efficiënt uitvoeren en oplossen.
€ 1.699,- (excl. BTW) Nederlands 3 dagen Utrecht

Intermediate Python voor Data Engineers

Leer geavanceerde dataverwerking met Python. Onsluit API's, laad complexe JSON en XML, gebruik Azure Data Lake Storage en logging voor Data Engineering.
€ 1.399,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Azure Data Factory (ADF): Orchestratie en Development

In deze training richten we ons op het stuk orchestratie en data movement binnen Azure Data Factory (ADF). Je leert werken met ADF en hoe je de databewegingen binnen je platform kunt orchestreren.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Azure DevOps Repos voor Data Engineers

Leer Azure Repos gebruiken voor het versiebeheer van Data-oplossingen. Oplossen van conflicten, branching, merging en indeling repositories.
€ 649,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

T-SQL voor data-analisten (DP-080)

In de basistraining "T-SQL voor data-analisten" behandelen we T-SQL, de query- en ontwerptaal voor Microsoft SQL Server en Azure SQL Database. We leggen de focus op het maken van analyses in SQL, en het klaarzetten, koppelen en verrijken van datasets voor gebruik binnen andere analyse-tools. Vanuit de brede ervaring met data-analyse deelt de trainer voorbeelden, en heeft talloze "puzzels" klaarstaan die helpen om SQL echt beter te begrijpen.
€ 1.099,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Power Apps en Power Automate (PL-100T00)

Leer in vier dagen zelf low-code applicaties ontwikkelen op het Microsoft Power Platform met deze officiële Microsoft-training (PL-100T00)
€ 2.396,- (excl. BTW) Nederlands 3 dagen Utrecht

Power BI: Zelf rapporteren en data analyseren

Basistraining Power BI, waarbij de kennis écht beklijft en continu in de praktijk toegepast wordt. Leer de basis van het rapporten maken in Power BI op een hands-on manier. Dit leertraject komt overeen met de eerste vier weken van het Leertraject Data-analyse met Power BI.
€ 1.396,- (excl. BTW) Nederlands 4 dagen Utrecht

Data-analyse met Power BI en DAX

Met de uitrol van Power BI verandert je organisatie in rap tempo in een data-gedreven organisatie. Op korte termijn is er geen afdeling meer te bedenken waar medewerkers níet regelmatig data analyseren om goed gefundeerde keuzes te maken. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste vaardigheden hebt om het maximale uit Power BI te halen, zonder dat je volle weken bent aan training? Met het Sigma Data Leertraject Power BI!
€ 2.599,- (excl. BTW) Nederlands 10 dagen Utrecht

Azure Data Fundamentals (DP-900)

Wanneer je als organisatie met data en analytics aan de slag gaat, komt daar veel techniek bij kijken. Maar hoe leg je aan de niet-technische stakeholders in je organisatie uit wat er speelt, en welke overwegingen belangrijk zijn?
€ 549,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Azure Data Engineer (DP-203T00-A)

In deze training kijken we naar Data Engineering manieren om zowel real-time als batch-gedreven oplossingen te bouwen in Azure. Zowel de technologie in de basis (compute, storage) als de analytische oplossingen komen aan bod.
€ 2.299,- (excl. BTW) Nederlands 4 dagen Utrecht

Power Query

Leer Power Query en M in te zetten om je data effectief en efficiënt in te laden in Power BI.
Nederlands 1 dag

Azure Fundamentals (AZ-900)

In de cursus Azure Fundamentals behandelen we in één dag de werking van de cloud in het algemeen, en Microsoft Azure in het bijzonder. Na afloop hebben de cursisten een stevige basis gekregen over de inzet van cloudomgevingen.
Nederlands 1 dag

Synapse Pipelines: Inrichting en Beheer

Wanneer je aan de slag wilt met Synapse Pipelines in jouw organisatie, is het belangrijk dat de beheer en inrichting goed op orde is. In deze ééndaagse training "Synapse Pipelines Inrichting en Beheer" richten we ons op de inrichting en het beheer van Synapse Pipelines.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Designing and Implementing an Azure Data Science Solution (DP-100)

In deze training leer je hoe je als ervaren Data Scientist de kracht van de cloud via Azure Machine Learning kunt inzetten voor jouw Data Science-activiteiten. Je leert hoe je je bestaande kennis van Python en Machine Learning kunt inzetten om de diverse fasen van een data science proces te beheren en begeleiden in Microsoft Azure
Nederlands 8 dagen

Power BI Masterclass: Visuele Impact en Dashboard Optimalisatie

We leggen in twee dagen de focus op het optimaliseren van Power BI-rapporten door het verbeteren van de user experience en het design van dashboards. We besteden aandacht aan hoe je écht goed bruikbare en heldere rapporten kunt maken, zodat eindgebruikers sneller en effectiever inzichten kunnen verkrijgen uit de rapporten. Aan de hand van praktische oefeningen leer je hoe je visuals efficiënt kunt ontwerpen en hoe je de waarneembaarheid van dashboards kunt verbeteren. Daarnaast verdiepen we ons in het goed gebruik van kleuren en het omgaan met huisstijlen in datavisualisatie.
€ 1.099,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Workshop Power BI: Rapporten en Dashboards

In deze training wordt het werken met Power BI onder de loep genomen. We leggen in deze training/workshop de nadruk op het visualisaties, rapporten en dashboards maken in Power BI. Ook zullen we kijken naar het delen van rapporten en datasets zodat de samenwerking in jouw team soepel en eenvoudig gaat. Deze training is in workshop-vorm. Dit houdt in dat de focus sterk ligt op het zelf leren doen. We nemen gedurende de dag diverse momenten voor centrale uitleg over Power BI en om het grote plaatje scherp te houden, maar zijjn vooral veel zelf aan de slag. Het doel is dat je achteraf echt zelf rapportages kunt maken. In deze cursus zullen we voornamelijk rapportages bouwen op een bestaande Power BI dataset of kubus, waarin allerhande onderwerpen binnen Power BI voorbij komen.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Git voor Data Engineers

Leer Git gebruiken voor het versiebeheer van Data-oplossingen. Oplossen van conflicten, branching, merging en indeling repositories.  
€ 649,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Data Management in de Praktijk

In de training Data Management in de praktijk word je meegenomen door een ervaren Data Management specialist die bij meerdere organisaties Data Management praktisch heeft ingericht
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Data Engineering with Azure Databricks

Leer zelfstandig een Data Lakehouse bouwen met Databricks. Alles komt aan bod architectuur, ontwerp, inrichting, transformaties, orchestratie, versiebeheer
€ 1.399,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Opleiding Azure Data Engineering

In de opleiding "Azure Data Engineering" helpen we jou als Microsoft BI- en Data Warehouse-ontwikkelaar om de sprong te maken naar Azure Data Engineer. Na afloop weet je hoe de cloud in elkaar zit, hoe je Analytics-omgeving in Azure eruit kan zien, en heb je een werkende Proof of Concept opgebouwd.
€ 2.999,- (excl. BTW) Nederlands 6 dagen Utrecht

DAX voor Power BI

Je wilt geavanceerde analyses kunnen maken en collega's kunnen helpen met hun berekeningen. Daarom ben je op zoek naar een goede training DAX. Maar je wilt het wel direct in de praktijk toepassen! In het leertraject "geavanceerde data-analyse met DAX" leer je hoe DAX écht werkt. Door uitmuntende uitleg, praktijkgerichte oefeningen, en opdrachten om het geleerde continu in de praktijk te brengen.
Nederlands 6 dagen

CI/CD met Azure DevOps voor Data Engineers

In de training “CI/CD met Azure DevOps voor Data Engineers” leer je zelfstandig een CI/CD omgeving in te richten voor Microsoft BI-oplossingen. We behandelen uitgebreid Azure Repos, Pipelines en Boards. Ook leggen we een stevige basis in het samenwerken met Git.
€ 649,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Dimensioneel Modelleren (Advanced)

Leer voor veelvoorkomende analysevraagstukken de juiste stermodellen (Dimensionele Modellen) vorm te geven.
€ 1.099,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Python Programming

Leer programmeren in Python. Schrijf slimme programma's en herbruikbare modules. Zet je programma's in voor data-analyse, data science en data engineering.
Nederlands 2 dagen

Advanced T-SQL voor Data-analisten

Leer in één dag de bijzonder krachtige concepten van windowing, ranking, subqueries en CTE's. Als data-analist kun je hiermee allerhande analyses efficiënt uitvoeren en oplossen.
€ 699,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Dimensioneel Modelleren

Leer Dimensioneel Modelleren. Met veel opdrachten en oefeningen krijg je modelleren goed onder de knie. Raak bedreven in het maken van sterschema's. Dit helpt je in je data-analyse en rapportage.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Tableau Desktop voor data-analisten

Leer de Tableau Desktop in te zetten voor krachtige visuele data-analyses. Deel je dashboards en visualisaties met eindgebruikers
Nederlands 2 dagen

Data Management met DAMA / DMBOK 2

Als DWH/ BI-professional krijg je in de training Data Management voor BI en Data Warehousing praktische handvatten op het gebied van Data Management. Dit helpt je bij het structureel (laten) adresseren van uitdagingen op het gebied van data-definities, datastructuur en datakwaliteit. Hiermee voorkom je vertragingen en verstoringen in je Data Warehouse en Rapportages.
Nederlands 2 dagen

Snowflake voor Data Engineers

'Snowflake voor Data Engineers' biedt een uitgebreide kennismaking met Snowflake. Tijdens de training krijg je een beeld van het ontstaan van cloud data platforms, het aanbod van cloudplatforms dat er is en de positionering van Snowflake daarbinnen.
Nederlands 3 dagen

Of zoek zelf door de trainingen!

Wie zijn we?

Wortell Smart Learning helpt je om Data & Analytics écht te begrijpen. Wij geloven in het delen van kennis, die we duurzaam inbrengen in organisaties. Overal waar wij komen, helpen we mensen verder. Met zowel direct toepasbare inzichten voor de korte en lange termijn. En met inspirerende praktijkervaring, die je helpt om het grote plaatje helder te houden.