Wortell en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Zakenvriend van KWF en groot ambassadeur van digitaal werken zodat mens en milieu minder belast worden.

Wij beseffen ons uiteraard dat onze bedrijfsactiviteiten een negatieve invloed kunnen hebben op mens en milieu. Wat we proberen is door innovatieve oplossingen te realiseren, verspilling te voorkomen.

Digitaal werken

Het delen van informatie en kennis wordt steeds belangrijker in de huidige economie. De dagelijkse hoeveelheid informatie die een individu te verwerken krijgt, wordt bovendien steeds groter. Wij stimuleren via het SharePoint-platform dan ook digitale kennisuitwisseling bij organisaties in Nederland. Hierdoor kunnen mensen op een andere manier samenwerken, namelijk digitaal en onafhankelijk van tijd en plaats. Met als gevolg dat documenten niet meer geprint worden en mensen minder vaak naar hun werk reizen. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke CO2-gassen teruggebracht en mens en milieu minder belast.

Wij voelen ons nauw betrokken bij mens en milieu, daarom zetten wij ons actief in voor KWF Kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpen we kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpati├źnten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. Wortell brengt KWF Kankerbestrijding tijdens verschillende acties onder de aandacht. Daarnaast is KWF Kankerbestrijding ook een gewaardeerde klant van Wortell. Meer informatie over KWF Kankerbestrijding vind je op www.kwf.nl