Document Management Systeem

Document Management System

Centraal en veilig documenten creëren, opslaan of verspreiden. Dat kan met een document management systeem in Office 365. Dat betekent één uniforme werkwijze voor de gehele organisatie. Informatie is eenvoudig terug te vinden en vanaf ieder apparaat te benaderen. Gebruiksvriendelijk dus.

Ontelbaar veel documenten

Per dag produceert je organisatie ontelbaar veel documenten. Bovendien houden mensen er tig verschillende manieren op na om hun documenten op te slaan en te gebruiken. En dan hebben we het nog niet eens over de (externe) verspreiding van verschillende versies. Dat kan beter.

Wat je nodig hebt is een document management system (DMS). Dit geeft structuur en automatiseert een groot deel van processen en procedures. Informatie is makkelijker vindbaar én vanuit de cloud te benaderen. En daardoor neemt de productiviteit van je collega’s toe.

DMS online in SharePoint

We implementeren DMS online in SharePoint.

Maar deze implementatie is het begin. Want nu moeten je mensen er nog slimmer mee gaan werken. Daar zorgen onze adoptieconsultants voor.

En wil je inzicht in wat er gebeurt? Je DMS heeft een rapportage dashboard. Zo kunt je steeds meten en aanpassen op basis van aantoonbare resultaten.

 

Gerelateerde kennis

Online webinarEvenement

Webinar: Wortell & iWRITER terugkijken

iWriter
1 min Case

[video] Delen van informatie, niet alleen halen. Zo doet VARO dat.

VARO

Meer weten?

Martin weet er alles van

Ik ben een business development professional die klanten helpt met IT advies, Document Management en IT veiligheid. Heb je een vraag? Bel mij dan via +31 6 11 79 59 58 of stuur mij een mail.
Stuur Martin een mail