Overheid

Natuurlijk wil je weten wat er speelt. Als het over technologie gaat, zijn wij je kenniscentrum. Want we zijn vakidioten die zich in meer verdiepen dan software alleen: we onderzoeken ook elke dag hoe IT en innovatie werken binnen verschillende overheidsinstanties. Deze kennis delen we graag met je.

Overheidsinstanties en IT

Sneller, slimmer en veiliger werken is iets waar iedere overheidsinstantie baat bij heeft. Wie wil er nou geen werkplek die plezierig, eenvoudig en plaats- en tijdonafhankelijk is? Wij helpen je om deze ideale werkplek te realiseren. We helpen jou om productiever te werken en grip op je kosten te krijgen. 

Voorop lopen als overheidsinstantie met IT

Neem vooral contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.  Zo hebben wij bijvoorbeeld veel ZBO’s, gemeentes, maar ook provincies als klant. Dus ja, we kunnen en doen heel veel.

2 min Blog

Paniek rondom privacy en security in Office 365: hoe zit het nu écht?

Andy van den Biggelaar
2 min Blog

Gemeente Veenendaal: Is jouw manier van werken nog wel van deze tijd?

Jaïr Hokstam

Buiten gebaande paden ontstaat vaak iets moois

Wij geloven in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren. Om nog beter en efficiënter je werk te kunnen doen. Zo blijf jij de concurrentie voor.

Factsheet

Digital assistant en personal trainer JIM

Alroye Wiesell
2 min Blog

Hoe bescherm ik mijn organisatie tegen veelgebruikte hack-methodes?

Lennard Kuijten

Wortelligence Algemeen

Ontvang de nieuwste blogs, cases en updates. Met de Wortell nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van de laatste innovaties. Schrijf je hier in.