We empower people.

img title

Wij helpen jou (thuis)werken met Microsoft Teams en Videobutler.

Microsoft Teams is een geweldige tool om werken op afstand te ondersteunen. Door inzet van de trainingskit hopen we de adoptiegraad van Microsoft Teams te kunnen versnellen en versoepelen.

img title

Vraag het door Wortell samengestelde trainingspakket over de inzet van Microsoft Teams aan.

Gratis Microsoft Teams training voor thuiswerkers.

De regering heeft een beroep gedaan om waar mogelijk thuis te werken. Maak je gebruik van Microsoft Office 365? Dan is dat met Microsoft Teams een peulenschil. Toch doet niet iedereen dit. Om jouw collega’s snel “Up to speed” te krijgen met de mogelijkheden van Microsoft Office 365 en Microsoft Teams om thuis te werken hebben wij een trainingspakket samengesteld. Wij stellen dit trainingspakket gratis ter beschikking. 

Vraag het gratis trainingspakket over Microsoft Teams aan
img title

Webinar: Online samenwerken binnen Microsoft Teams.

Wortell heeft een gratis online Microsoft Teams training opgenomen. Deze training is bedoeld voor eindgebruikers die net nieuw met Microsoft Teams werken. Wil je de training terugkijken? Dat kan via de link.

Webinar: Online samenwerken binnen Microsoft Teams Webinar: Online samenwerken binnen Microsoft Teams
img title

Optimaal samenwerken op afstand.

Videobutler maakt optimaal vergaderen en samenwerken op afstand mogelijk door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening in combinatie met hoogwaardige apparatuur, waar ook ter wereld.

Videobutler Videobutler
img title

Stel je Microsoft Teams vraag tijdens een digitaal inloopspreekuur

Heb jij behoefte aan een momentje om te sparren over de juiste inzet van Teams, heb jij vragen waar je snel antwoord op wilt of ervaar je problemen waar je geen oplossing voor kunt bedenken? De komende week organiseren wij 2 x per dag een gratis digitaal inloopspreekuur om jou verder te helpen. Uiteraard via Teams!

Kies het tijdstip dat in jouw agenda past.

Inloopspreekuur

Trainingspakket over de inzet van Microsoft Teams

Vraag het door Wortell ontwikkelde Microsoft Teams trainingspakket aan.