Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Operations

360 Consultant

Medior Level Lijnden, Gouda en/of Thuis 32-40 uur

Wij geloven dat informatie de grootste asset van een organisatie is. Want elk bedrijf produceert en ontvangt dagelijks een enorme hoeveelheid aan informatie. Ongestructureerde informatie is nutteloos. Daarom helpen wij organisaties met het inrichten, digitaliseren en ondersteunen van informatiemanagement.

Als 360 Consultant ben jij verantwoordelijk voor het 360˚product bij onze klanten en partners. Dit is een document managementsysteem waarin je onze klanten helpt informatie te structureren en om controle op informatie én business processen te krijgen. Je hebt een aantal klanten/partners onder je hoede. Hierin begeleid je ze bij de invoering van 360˚ in hun organisatie, geef je ze strategisch advies over het optimale gebruik hiervan. Daarnaast ben je het sales aanspreekpunt voor de softwareleverancier Tieto, de klanten en partners.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Eerste aanspreekpunt klanten en partners
Software Distributie
Projecten
Bedrijfsvoering
Eerste aanspreekpunt klanten en partners

Je onderhoudt de commerciële contacten met onze huidige klanten en partners. Je beantwoordt de strategische en commerciële vragen die ze hebben met betrekking tot het product. Daarnaast onderhoud je contact met de ontwikkelaar Tieto.

Software Distributie

Je bent verantwoordelijk voor de distributie van de 360˚ software in Nederland. Je bent de schakel tussen de softwareleverancier Tieto en de Nederlandse markt als het gaat op het gebruik van deze ECM-software. Je begrijpt als geen ander hoe je informatie in het systeem gestructureerd moet opslaan voor onze klanten. Je snapt hoe het product werkt, je weet de juiste kennisbronnen te raadplegen en bent altijd goed op de hoogte van de nieuwe updates en wet- en regelgeving over informatiemanagement.

Projecten

Je bent verantwoordelijk voor de projecten. Het team voert installaties en upgrades van het product uit bij klanten. Daarin kan je de juiste vertaling maken van de wens vanuit de business. Verder ben je op de hoogte van de mogelijke werking van het product om de klant goed te adviseren.  

Bedrijfsvoering

Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in Nederland. Je onderhoudt nauw contact met de interne berdrijfsvoering van Wortell als het gaat om inkoop en verkoop stromen. Je moet ook zorgen dat het product market ready blijft voor de Nederlandse klanten. Hiervoor moeten nieuwe releases vertaald worden.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van zaaksystemen, Enterprise Content Management (ECM), Document Management Systeem (DMS) of structureel informatie opslaan;
  • Kennis van wetgeving en bewaarplicht rondom informatiemanagement;
  • Ervaring met managen van partners of software leveranciers is een pré;
  • Je werkt secuur, bent bereid om te willen leren, houdt van informatie uitzoeken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel/bent klantgericht;
  • Goede Engelse lees-, schrijf- en spreekvaardigheid is een vereiste.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 11:00-12:00: Weekstart standup
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-14:00: Software distributie
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-16:00: Projectuitvoering
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 10:00-12:00: Klantenvraag oppakken
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 11:00-12:00: Bedrijfsuitvoering
Vrijdag 14:00-17:00: Relatie onderhouden Tieto

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Worteller worden?

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
Mylène Nijman Recruiter